Sivut

sunnuntai 24. heinäkuuta 2016

Abadeon kesämiitti

Parisen viikkoa sitten meillä oli jälleen pieni aktiiviporukan miitti. Tämä on jo toinen tänä vuonna järjestetty miittimme, koska viime vuonna emme saaneet järjestettyä perinteistä kesämiittiä, vaan se siirtyi talvelle ja lopulta tämän vuoden alkuun. Voit lukea edellisestä miitistämme täältä.



Tänä kesänä suuntasimme jälleen Suomenlinnaan, jossa olimme edellisen kerran vuonna 2013 samoissa merkeissä. Ohjelmassamme oli jälleen pieni picnic ja perinteisten miittilahjojen vaihtoa. Päivä kului nopeasti mukavissa merkeissä ja sääkin oli pääasiassa oikein kaunis ja aurinkoinen, vaikka sitä vähän etukäteen jännitimmekin.



Suomenlinnasta pois purjetiessamme oli aikaa ottaa hyvin klaanihenkinen kuva. Ainakin itselleni tästä tulee vahvasti mieleen tv-sarjan päätös ja se kun ostarinrotat purjehtivat pois kaupungista.



Loppuun vielä pieni julkkisbongaus, sillä satuimme paikalle, kun Jonne Aaron lauleskeli Kampin edessä Narinkkatorilla osana grillimaisteri-kiertueen finaalia. Tämän jälkeen olisi esiintymään tullut vielä Sanni, mutta valitettavasti itse jouduin jo suuntaamaan bussilla kotiin, eli en jäänyt Sannin esiintymistä seuraamaan.



Kiitos jälleen mukana olleille hauskasta päivästä! Suunnitelemme on jo kovaa vauhtia seuraavaa miittiämme. :)

Ei kommentteja: