Sivut

maanantai 8. joulukuuta 2014

Joulukalenteri: 8. luukku



Tänään tutustumme monen lempihahmon eli Amberin näyttelijän Beth Allenin nykyiseen elämään.

Voit kuunnella YouTubesta myös Bethin vanhan Klaani aikaisen jouluhaastattelun, jossa hän kertoo muun muassa joulun merkitsevän hänelle kuumia kesäpäiviä rannalla.

Nz lifestyle yahoo com sivuilla julkaistiin Beth Allenin haastattelu syyskuussa 2014. Tässä luukussa on kyseinen haastattelu vapaasti suomennettuna.



Beth Allen antaa haastattelun pienestä asunnostaan Brooklynistä, New Yorkista, jossa hän on miehensä Charlie McDermottin kanssa. Tv-ruudussa hänen hahmonsa Brooke Freeman lähti töiden perässä Sveitsiin, kun taas Beth Allen matkustaa toiselle puolelle maailmaa. "Se oli täydellinen tapa lähteä", Beth kertoo. "Mielestäni kaupungista pois lähteminen on parasta, mitä näyttelijänä voi tehdä, jos on ollut pitkän aikaa samassa saippuasarjassa. On ollut mukavaa voida luoda uutta alkua." Beth Allen oli mielissään siitä, että käsikirjoittajat päättivät, että he eivät tapa hänen hahmoaan. Hän tykästyi hahmoonsa noiden kuuden vuoden aikana. "En kokenut hätäistä pakkoa lähteä. Rakastin näytellä Brookea. Olisin luultavasti jäänyt, jos meillä ei olisi ollut muutto suunnitelmia", Beth kertoo.



Pari on pohtinut muuttoa jo kaksi vuotta, mutta mikään ei ole silti mennyt aivan suunnitelmien mukaisesti. Beth ei osaa sanoa, kuinka kauan he viettävät aikaa Isossa Omenassa, sillä uudet suunnitelmat, joista hän ei saa vielä puhua, voivat viedä heitä vielä muualle. "Täällä on ollut hullua, mutta jännittävää", Beth kertoo. Beth ja Charlie viettivät kolme viikkoa Edinburghissa Fringe festivaaleilla, jossa heidän The Generation of Z niminen zombie teatteri projekti julkaistiin. Pari on parhaillaan lomalla New Yorkissa, jossa he myös odottavat uutisia tulevaisuudestaan. He ovat aina laittaneet työn etusijalle. "Aloitin Shortland Street sarjassa 23-vuotiaana. Tapasin mieheni ja menimme aika pian naimisiin. Olen ollut kuusi vuotta sarjassa ja julkisuudessa. Charlie on johtanut The Basement Theatre´a. Paljon työtä", Beth kertoo. "Tällä hetkellä investoimme Charlien uraan. Olemme valmiita ottamaan riskejä yhdessä."



Beth ei kuitenkaan voi piilottaa jännitystään. Hän ja Charlie haluavat lapsen. "Se on ehdottomasti suunnitelmissa", Beth kertoo. Hän sanoo, että he ovat päättäneet olla hyviä vanhempia. "Charlie on leikkisä ja hauska, joten voin kuvitella, että olen tylsä vanhempi", Beth nauraa. Beth on nauttinut New Yorkista, jossa hän voi olla kuka hän haluaa olla. "Rakastan Uutta-Seelantia ja kotona olemista. Pidin kaikista kohtaamisista ihmisten kanssa, mutta minusta tuntui, kuin kaikki katseet olisivat minussa. Ihmiset tiesivät, kuka minä olen", Beth paljastaa. "Minulta on myös hieman poistuneet paineet siitä, että miltä näytän." Beth kertoo rehellisesti rakastaneensa melkein joka minuuttia sarjassa ollessaan, joten hän voisi harkita palaavansa rooliinsa joku päivä.

Katso YouTubesta parin haastattelu vuodelta 2013, jossa he kertovat festivaaleista.

Katso myös lokakuussa 2014 julkaistu fanin tekemä haastattelu koskien Bethin hahmoa Brookea.

Ei kommentteja: