Sivut

lauantai 20. joulukuuta 2014

Joulukalenteri: 20. luukku



Fanitaiteen parissa jatketaan tavallaan tänäänkin. Päivän luukusta paljastuu meikki, oikeastaan kaksi.



Halusin toteuttaa oman versioni Amberin ehkä tyttömäisimmästä meiksitä, joka hänellä nähtiin ykköskaudella. Amberia ajateltaessa ainakin minulle tulevat mieleen väreistä vihreä ja sininen, mutta tässä meikissä Amberilla on violetin ja vaaleanpunaisen sävyjä pääasiassa. Ensimmäisiltä kausilta tutut tummat silmät löytyy tässäkin meikissä ja tykkään kovasti tyylistä, jossa Amberille on piirretty alaripsiä kajaalilla. Halusin siis kokeilla itselleni vastaavan laista meikkiä.



Liikkuvalla luomella on tummaa violettia ja mustaa, lisäksi olen levittänyt reilusti vaaleanpunaista luomille ja ohimoille. Poskesta löytyy kolme oranssia raitaa ja huulet ovat violetit. Silmän alle on piirretty "neljä ripseä" rajauskynällä. Meikki on aika raju, joten päätin tehdä siitä "arkiversion", eli miten voit arkimeikissä matkia Amberin tyyliä.



Vaaleanpunainen ja violetti luomiväri on nyt levitetty maltillisemmin vain ylä- ja alaluomelle. Ripsien piirto alaluomelle voi olla arkena liian radikaali ratkisu, joten ratkaisin sen tekemällä yläluomen rajauksen haarautuvaksi. Vaaleanpunaista löytyy myös poskipäiltä poskipunan tapaan ja oranssit raidat on korvattu aurinkopuuterilla tehdyllä varjostuksella. Huulet ovat hieman luonnollisemman väriset, mutta ne voi tottakai jättää myös vielä luonnollisemmiksi, vaikka nudeksi tai vaaleanpunaiseksi.

Tunnistaako tämän Amberilta matkituksi meikiksi? Keneltä hahmolta ottaisit "meikkivikkkejä"?

Ei kommentteja: