Sivut

maanantai 4. elokuuta 2014

Blogin ulkoasut

Kuten varmasti olette huomanneet, olemme jälleen päivittäneet blogimme ulkoasun. Värimaailma on punertava ja se sopii mielestäni mainiosti loppukesään ja myös syksyyn. Toivottavasti tekin pidätte uudesta ulkoasusta!

Kokosin tähän kuvia blogin aiemmista ulkoasuista. Alkujaan blogi oli osa juhlavuotemme viettoa, mutta sittemmin se on jatkanut elämäänsä, vaikka juhlavuotemme onkin ohi ja sitä kautta blogi on saanut myös uusia ulkoasuja.



Ensimmäinen ulkoasumme oli iloinen, pirteä ja juhlava, kuten juhlavuoden teemaan sopii. Tämä ulkoasu oli blogissamme koko vuoden ajan.



Seuraava ulkaosumme oli hieman neutraalimman ja rauhallisen värinen. Sivuston uusi nimi Abadeo muutettiin myös tänne blogiin. Aiemminhan tämä blogi kantoi samaa The Tribe - Klaani nimeä, kuin sivustokin.



Uusin ulkoasu on siis tässä ja se on taas hieman koristeellisempi ja värikkäämpi verrattuna edelliseen. Mielipiteitä, kommentteja ja toiveita blogin ulkoasusta voi jättää kommenttikenttään (klikkaa linkkiä "Ei kommentteja" tai "1 kommentti" tms).

Ei kommentteja: