Sivut

keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Näyttelijät muissa sarjoissa



Tiesitkö, että Klaani sarjan näyttelijät ovat näytelleet yhdessä useissa muissakin sarjoissa? Muun muassa Atlantis High, A Twist In A Tale, Being Eve, Outrageous Fortune, Power Rangers, Shortland Street, The Legend of William Tell, Xena: Warrior Princess, Mercy Peak ja Revelations - The Initial Jorney.

Tunnistatko sarjan näyttelijät kuvista?

Mielestäni hienointa on nähdä sarjan näyttelijät Xena sarjassa, sillä katsoin kyseistä sarjaa ennen Klaania, jolloin en tietenkään osannut aavistaa katsovani tulevia Klaani sarjan näyttelijöitä. Luultavasti upeinta on, että ´Sasha´ ja ´Zandra´ ovat saaneet näytellä Xena sarjan päähahmojen Xenan ja Gabriellen lapsia!



Hauskaa on huomata tuttuja pareja, jotka näyttelevät yhdessä myös muissa sarjoissa. Mukavaa on nähdä myös hahmoja, jotka eivät kohtaa toisiaan Klaani sarjassa, mutta jotka tavallaan tapaavat toisensa jossain muussa sarjassa. Kyseisistä kuvista saa hyvin muokattua kuvia esimerkiksi fanitarinoihin, jotka kertovat sarjan tapahtumista sen päättymisen jälkeen.



Aiheesta voi lukea lisää sivustolta, jonne on koottu lista näyttelijöiden muista projekteista. Tv-sarjoista on kuvaukset ja hahmokuvaukset sekä kuvia. Listaa on tarkoitus laajentaa kattamaan kaikki muut projektit.

Ei kommentteja: