Sivut

lauantai 7. joulukuuta 2013

Joulukalenteri: 7.luukku



Joulun pyhinä on ihanaa pukea villasukat jalkaan, kääriytyä viltin alle ja lukea kirjoja.
Klaani sarjasta on kirjoitettu lukuisia kirjoja englanniksi ja saksaksi.
Uusin niistä on nimeltään A New World.



Kirja kertoo siitä, mitä Ostarinrotille tapahtui viidennen tuotantokauden jälkeen, kun he lähtivät kaupungista karkuun laivalla. Sivuilta paljastuu myös, mitä Braylle tapahtui sen jälkeen, kun hänet kidnapattiin sen ladon luota, jossa Amber oli juuri synnyttämässä.

Tässä hieman juonipaljastuksia kirjasta:



Bray on Valitut klaanin vankina tuntemattomassa paikassa, jossa klaanin jäsenet Eloisen johdolla kiduttavat häntä virtuaalimaailman avulla. Eloise haluaisi saada Brayn kanssa perillisen, jonka avulla hän saisi enemmän valtaa klaanissa. Bray kuitenkin pääsee karkuun ja aloittaa rankan pakomatkan metsän ja autiomaan läpi. Hänen ajatuksensa ovat sekaisin virtuaalimaailman avulla tapahtuneen kidutuksen vuoksi. Hän ajattelee myös KC:tä ja Alicea, jotka hän näki eräässä vankileirissä. Lopulta Bray päätyy hylättyyn huvipuistoon, jossa hän tapaa uusia tuttavia.



Haluatko lukea tarkemmin Braysta ja laivalla seilaavista Ostarinrotista? Klikkaa itsesi sivustolle A New World kirjan sivuille! Sivulla on myös fanichat aiheesta sekä mainoskuvia ja tilausohjeet.

Ei kommentteja: