Sivut

sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Joulukalenteri: 15. luukku



Jouluun kuuluu olennaisena osana syöminen ja kodin koristeleminen jouluiseksi.



Muistitteko, että sivustomme joulukalentereissa on aiempina vuosina ollut erilaisia askartelu- ja leivontaohjeita? Näiden avulla voit siis tuoda Klaanin osaksi joulunviettoasi tai tottakai ohjeita voi soveltaa sopimaan yleisesti jouluteemaan.



Vuoden 2012 kalenterista löytyi mm. ohje, jonka avulla pystyy askartelemaan kuuseen koristepalloja. Ostamalla läpinäkyviä kuusenpalloja ja täyttämällä/koristelemalla ne haluamallaan tavalla saa varmasti personallisia palloja, eikä samanlaisia roiku varmasti naapurin kuusessa! :) Itse haluaisin kokeilla tätä ideaa, mutta en ole onnistunut löytämään mistään lasisia kuusenpalloja halvalla. Vielä on onneksi aikaa! Samana vuonna joulukalenterissa oli myös Jeannen hieno itse askartelema jouluvalo, joka oli saanut inspiraationsa Ostarinrottien symbolista.



Jos tykkäät leipoa, voit kokeilla toteuttaa jouluisen täytekakun tai vaikkapa tehdä hieman erilaisia pipareita. Kuinka moni on koskaan itse leikannut pipareita taikinasta ilman muottia? Silloinhan on vain mielikuvitus rajana ja pipareista saa vaikka minkä muotoisia. Jokaiselle perheenjäsenelle voi tehdä omat nimikirjaimet. Toinen hauska idea on tehdä kaikki aakkoset ja sitten valmiista pipareista voi muodostaa eri sanoja. Vaikka ruuallahan ei saa leikkiä, muistakaa se! :)

Ei kommentteja: