Sivut

sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Vielä uusia allekirjoituskuvia ja iconeja juhlavuodelle

Innostuin tekemään vielä muutamia juhlavuoden iconeja ja allekirjoituskuvia. Koska vielähän tätä meidän hienoa juhlavuotta on hyvin jäljellä! :) Tein myös muilla teemoilla uusia iconeja ja allekirjoituskuvia, ne voitte tsekata sivustoltamme. Näitä voi käyttää esim meidän foorumillamme tai jossakin muulla sivustolla/foorumilla.



Yllä pirteän värisiä iconeja ja signuja, joissa esiintyy monia sarjan päähahmoja viimeiseltä kaudelta. Alla taas ilotuliktuksin koristettu setti, jossa on monia erilaisia vaihtoehtoja iconiksi.



Itse otin käyttöön tässä alla näkyvän allekirjoituskuvan ja valitsin siihen sopivan iconin avatarikseni meidän foorumillamme. Mun mielestä tuo kuva Tai-Sanista on ehkä kaunein ikinä ja tykkääns iitä ihan hirmuisen paljon. :)



Teknoista pitäville löytyy myös oma settinsä, jossa voi valita allekirjoituskuvaan juhlavuoteen liittyvän tekstin tai teknoihin liittyvän tekstin.



Olen tehnyt nyt siis paljon allekirjoituskuvia ja iconeja, joissa on käytetty samoja kuvia ja värejä. Olen yrittänyt kasata niitä tänne, jotta sivun kävijöiden olisi helpompi löytää toisiinsa sopivat parit. Tottakai iconeja ja allekirjoituskuvia voi jokainen yhdistellä haluamallaan tavalla, mutta tuo sivu on tarkoitettu helpottamaan ja nopeuttamaan yhteensopivien parien etsimistä.

Musita katsoa kaikki loput uudet allekirjoituskuvani täältä ja iconit täältä.

Ei kommentteja: