Sivut

sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Michelle Ang Underemployed

Michelle Angin (Tai-San) tuore sarja Underemployed alkaa tänään MTV:llä ja sen ensimmäinen jakso (nimeltään Pilot) esitetään tänään kahteen otteeseen. Ensimmäisen kerran jakso tulee klo20:30 ja toisen kerran klo22:40. Itse olen tästä hyvinkin innoissani, koska Michelle on ollut aina yksi suosikki näyttelijöitäni siitä lähtien kun hänet Klaanissa näin. Myös Tai-San on ollut suosikkihahmoni ihan alusta lähtien.



Sarjan tuottaja on tehnyt aiemmin esim. sarjoja Dirty Sexy Money ja Mulla alla. Underemployed on kodia-draama, joka seuraa viiden ystävyksen aikuisiksi kasvamista collegen jälkeen. Mukana on tunteita laidasta laitaan ja paljon unelmia, joita karu todellisuus ei aina vastaa. Michellen roolihahmon nimi on Sophia. Täältä voit tutustua paremmin Underemployediin ja katsoa sarjan esitysajat. Täältä näet sarja trailerin ja täällä on ensimmäisen jakson sneak peak.

Michelle on viime aikoina päässyt "valloittaaan amerikkaa" ja hänet on nähty mm. elokuvassa Hamekyttä - Pojasta polvi paranee komediassa ennen Underemployedia. Michelle päivittää aktiivisesti kuulumisiaan facebookiin ja twitteriin. Meidän sivullamme on kerrottu monista Michellen vanhemmista projekteista ja tietenkin myös perus faktat hänestä.

Ei kommentteja: