Sivut

perjantai 11. tammikuuta 2013

Ensimmäinen muisto Klaanista?

Aloin seurata Klaania joskus kun sen ensimmäinen kausi pyöri televisiossa. Eräs kaverini sanoi, että aamuisin tulee semmoinen Summeri-niminen ohjelma ja se on hyvä. Niinpä katsottiin kaverini kanssa se seuraavana aamuna, kun olin hänen luonaan yötä. Ja Klaani tuli osana Summeria. Kaverini sanoi Klaanin alkaessa "tää on hyvä sarja" ja olin itsekin koukussa heti ensimmäisen jakson nähtyäni. Sitten olikin pakko alkaa katsoa Klaani joka päivä. :)



Muistelisin, että sarjassa oltiin noi jaksossa 23 kun aloin seurata sitä. Nimittäin muista Trudyn ja Dalin karanneen ostarilta ja sen kuinka he tapasivat Nomadit. Mieleeni on painunut myös Sasha, joka tuli mukaan ohjelmaan hyvin pian kun aloin sitä seurata. Muistan kauhistelleeni, miten Trudy oli hylännyt lapsensa. Musitan myös, miten minua jännitti Dalin kohtalo, pääseekö hän pois Nomadien luota. Muistan heti tykänneeni Tai-Sanista hahmona. Hän oli mielenkiintoinen ja osasi itämaisia kamppailulajeja.

 Voitte muistella ensimmäisen kauden tapahtumia Katharinen kirjoittamien jaksoselostusten avulla. :)

1 kommentti:

amber_eaglette kirjoitti...

Ihana muisto! Tosi hauska lukea että missä vaiheessa kukakin pääsi sarjaan kiinni ja missä tilanteessa hahmot silloin olivat. Tuossa kerrot, että Trudy oli juuri hylännyt lapsensa, niin on helppoa kuvitella että et ruvennut tykkäämään Trudyn hahmosta.